Forord

Fra energiwiki.dk

Skift til: Navigation, Søgning

Velkommen til Energiwiki.dk – Danmarks nye online videnbank om rationelle energibesparelser

Vi har hermed fornøjelsen af at introducere den nye online udgave af Energiforum Danmarks Energihåndbog – Energiwiki.dk

Energiwiki.dk er tænkt som et dagligt redskab for alle, der arbejder professionelt med energibesparelser i bygninger – fra planlægning over implementering og til efterfølgende drift og modificering.

Energiwiki.dk indeholder en lang række artikler med baggrundsinformation, råd, vejledninger, anvisninger og dokumenterede, fremtidssikrede operationelle løsninger inden for rationelle energibesparelser i bygninger. Energiwiki.dk har således et detaljeret informations- og vidensniveau, der gør den særdeles aktuel for både beslutningstagere, rådgivere, teknikere og driftsmedarbejdere.


Den bedste energi er den, vi ikke bruger

Mediebilledet har gennem snart flere år været præget af debatten om de store klimaudfordringer, som verden står over for. Drøftelserne er, og har været, mangesidigeom end ikke altid lige fokuserede. Men uanset hvordan vi vender og drejer diskussionen, er der én ting, der står helt fast: Den bedste og billigste energi er den, vi ikke bruger.

Lige præcis denne holdning er grundlaget for indholdet på Energiwiki.dk: Det gælder først og fremmest om at spare mest muligt på det samlede energiforbrug – , og gøre det på den mest rationelle måde.


Grundlaget for Energiwiki.dk er den nyeste viden og knowhow fra mere end 350 førende private samt offentlige virksomheder og organisationer.

Energiwiki.dk er udviklet af Energiforum Danmark i samarbejde med en række eksterne parter.

Det faglige indhold er således tilvejebragt ud fra mere end 350 førende private og offentlige virksomheder og organisationers samlede oparbejdede knowhow. Det er din sikkerhed for et kvalitetssikret indhold, der indeholder den nyeste viden på området.


Nøglen til innovation er dialog og åbenhed

Energiforum Danmarks grundholdning er at realisere målbare resultater inden for rationelle energibesparelser i bygninger gennem aktiv videndeling og udveksling af knowhow.

Ved at publicere Energihåndbogen som et Wiki site vil Energihåndbogen fremover komme til at fungere som en dynamisk, interaktiv håndbog, som du, som bruger, selv kan være med til at videreudvikle og aktualisere. Målsætningen er, at energiwiki.dk bliver en af Danmarks mest opdaterede og aktuelle videnbanker inden for rationelle energibesparelser i bygninger, og at vi dermed bliver i stand til at flytte den samfundsmæssige overligger, når det gælder bygningers energiperformance generelt.


Rigtig god fornøjelse!


Med venlig hilsen Energiforum Danmark

Kommentarer

Det er ikke muligt at tilføje kommentarer uden en bruger.
Opret en bruger eller log ind her.

Gå til Forords diskussionsside for at rette og/eller slette kommentarer her.

Personlige værktøjer